Logo
Одштампајте ову страницу

Светски бестселер „Атомске навике“ на српском језику

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Atomske navikffffffСветски бестселер „Атомске навике“ објављен и на српском језику - Хит књига Џејмса Клира налази се међу 10 натраженијих на Амазону и постала је бестселер Њујорк Тајмса.

 

Без обзира на циљеве, „Атомске навике” нуде доказани метод за побољшање сваког дана. Џејмс Клир, један од водећих светских стручњака за формирање навика, открива практичне стратегије на тему како формирати добре навике, како превазићи оне лоше и на који начин овладати „малим” навикама које воде до изванредних резултата.

 

Ова књига објављена је пре девет месеци а до сада је преведена на чак 45 језика! Верзија на српском објављена је у издању Едукативног центра ФИНЕСА.

 

Књига „Атомске навике” је одмах постала бестселер Њујорк Тајмса, а већ месецима се налази међу 10 најтраженијих књига на сајту Амазон. Такође је била номинована за најбољу књигу на сајту Good Reads, на коме своје оцене и рецензије постављају читаоци широм света. Посебне похвале стигле су од стране познатог сајта и магазина о предузетништву Inc. са опаском да ова књига „заиста мења животе“ и да на брилијантан начин описује значајне области психологије.

 

Џејмс Клир кроз ову књигу даје јасне смернице како да се направи време за нове навике (чак и када немате времена), како превазићи недостатак мотивације и воље, на који начин обликовати своје окружење како би се олакшао успех, како се вратити на пут када се скрене са курса, и још много тога.

 

“Атомске навике” могу да преобликују начин на који се размишља о напретку и успеху, кроз алате и стратегије које су потребне за трансформацију навика – било да је у питању тим који жели да освоји првенство, организација која се нада да ће редефинисати индустрију или једноставно појединац који жели да престане да пуши, да изгуби на тежини, да смањи стрес или да постигне неки други циљ.

 

Књига “Атомске навике” доступна је у књижарама широм Србије, као и на сајту finesa.edu.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 04 август 2019 14:26
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015