Logo
Одштампајте ову страницу

Трећи „BrainOBrain“ дечији фестивал

Оцените овај чланак
(1 Глас)

DECIJIFESTIVAL„BrainOBrain“ дечија академија и овог септембра организује фешту менталне аритметике и забаву на Сава променади.

 

Ово је већ трећа година како „BrainOBrain“ на овој традиционалној дечијој манифестацији окупља организације које се баве едукацијом и афирмацијом деце са циљем да се родитељи упознају не само са ваннаставним садржајима који се нуде за децу, већ пре свега колико истрајност и упорност могу да допринесу психофизичком развоју деце.

 

Као и прошле године БоБ деца ће на овом веселом догађају демонстрирати стечена знања и вештине, а за сву децу и родитеље који дођу у недељу на Сава променаду обезбеђена је бесплатна забава која ће трајати од 16-22 часа.

 

Овогодишњи БоБ ће бити прилика да посетиоци чују сада већ веома популарну БраинОбраин химну чији су аутори и извођачи чланови дечијег хора „Чуперак” из Кикинде. Гости овогодишњег БраинОБраин фестивала а у склопу кампање о заштити деце биће и Саобраћајна полиција, Ватрогасна служба и Центар за безбедност и истраге – ДБА који ће родитељима и деци кроз низ едукативних и забавних садржаја указати не неопходне превенције у свакодневном животу али и на потребне реакције у случају да се потреба појави. И ове године су на фестивалу организације као што је УНИЦЕФ затим Удружење Чеп за хендикеп и Савремена основна и Савремена гимназија.

 

Планирани су наступи мађионичара, позоришне представе, едукативно-креативне радионице, музичке и спортске анимације, наступи кловнова и маскота познатих јунака цртаних филмова за децу. Ове године ће бити уручене и завршне дипломе изузетно талентованим полазницима БоБ програма из Пожаревца: Милици Волић, Лари Пауновић, Уни Рајчић, Ђорђу Банковачком и Милошу Риђићу који својом истрајношћу и упорношћу крајем августа завршавају 10-ти ниво едукације и четворогодишњу БраинОБраин авантуру. И Пожаревљани ће показати своје способности изводећи мултитаскинг преформансе.

 

„BrainOBrain” је лидерска дечија образовна платформа која је током 16 година са успехом трансформисала више од 2 милиона деце широм света.

 

„BrainOBrain” често називају и најуспешнијим пионирским подухватом који је прерастао у разгранату мрежу институција у којима се са децом ради на развоју вештина математике, неуро-лингвистичког програмирања и животних вештина.

 

Програм је пореклом из Индије и постоји у 36 земаља у свету а од септембра 2016. и у Београду, Кикинди, Лозници, Новом Саду, Пожаревцу, Врању, Зајечару и Нишу и многим другим градовима у Србији. Оснивач глобалног BrainOBrain програма је Индијац Ананд Субраманиам.

 

 

Видео са прошлогодишњег фестивала погледајте у наставку.

 

 

 

Све више малишана успешно савладава школске и животне задатке и изазове захваљујући овој револуционарној индијској методи менталне артиметике уз коришћење абакуса.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 05 септембар 2019 15:16
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015