Logo
Одштампајте ову страницу

Регионална књижевна конференција Book Talk

Оцените овај чланак
(4 гласова)

booktalkkkk343434Регионална књижевна конференција Book Talk одржаће се 27. септембра, по пети пут, у Новом Саду.

 

Од 2015. године Нови Сад може да се похвали да је град који окупља најугледније писце, критичаре, издаваче, познате личности и уметнике из целог региона, што је свакако једна велика радост за све љубитеље књига.

 

Конференција је специфична и по месту одржавања, односно по три галерије: Галерије Матице српске, Спомен- збирке Павла Бељанског, а од прошле године и Галерија ликовне уметности поклон збирка Рајка Мамузића.

 

Сваке године програм конференције је опширнији, као и теме које о којима се прича кроз панеле и студије случаја. У склопу програма конференције „Book Talk 2019“ планирано је 13 панела и седам студија случаја, уз традиционални пропратни програм, као што је недеља књиге у аутобусима ГРС-а, а од ове године и вечера након конференције посвећена Драшку Ређепу.

 

Абдулах Сидран, Анте Томић, Рајко Грлић, Александар Гаталица, Мухарем Баздуљ, Теофил Панчић, Румена Бужаровска, Марко Шелић, Душко Љуштина, Зоран Хамовић, Дејан Папић, Мирјана Ђурђевић, Зоран Колунџија, Иван Меденица, Јелена Бачић Алимпић, Ненад Стефановић, Мирана Ликар Бајжељ, Весна Дедић, Сузана Злазановић, Влахо Богишић, Дејан Ристић, Љиљана Хабјановић Ђуровић, Бранко Росић - само су нека од имена са регионалне књижевне и издавачке сцене која су већ потврдила долазак у Нови Сад на #BookTalk2019.

 

Како је било прошле године можете видети на OВОМ линку.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 20 септембар 2019 11:31
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015