Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатан семинар: Комуникацијски бонтон у пракси

Оцените овај чланак
(1 Глас)

 bontonpraksadfdfdfdfУ суботу, 7. марта, од 11 часова, организује бесплатном семинару „Комуникацијски бонтон у пракси”.

 

Комуникацијска писменост представља базу савременог друштва. Како је основна јединица трансакције међу људима комуникација, особа која не зна да се адекватно изрази умањује своју компетентност на свим пољима. Вештина постављања питања, способност преговарања и умеће правилног изражавања уче се попут ефектног јавног наступа. Култура комуникације омогућава квалитетније међуљудске и пословне односе.

 

Каже се да „значење комуникацији даје саговорник”, што значи да морамо преузети одговорност за поруке које желимо да пошаљемо. Ми комуницирамо сваки пут када се померимо, сваки пут када нешто изговоримо и сваки пут када ћутимо. Неутрална размена не постоји – људи се након контакта са вама осећају или боље или горе. Учините да се осећају боље. „Комуникацијски бонтон у пракси” ће вас научити да правилно изразите своје ставове, намере, емоције и циљеве.

 

Дођите да развијемо вештину коју сви разумеју.

 

Искуство професионалца: Андреа Чонтош

 

Андреа Чонтош је биолог са ужим доменом изучавања неуробиологије и бихевиоризма. Формира ауторске едукације на тему развоја размишљања и образаца понашања, напредног учења, вербалне и невербалне комуникације, које већ пет година самостално или у сарадњи са другим институцијама организује и одржава широм региона. Обучила је више хиљада полазника.

 

Аутор је књиге „Умеће размишљања” и оснивач едукативног центра „Brain factory".

 

Ко може да се пријави?

 

Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савјете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 6. марта, до 12:00. Пријавите се путем овог линка.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

Где и када?

Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНКгроуп (Цара Душана 34, Земун), 7. марта, са почетком у 11 часова​. О могућностима праћења путем Ливе стреама бићете накнадно обавештени.


Последњи пут измењено уторак, 03 март 2020 12:37

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија