Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс за Награду ''Миле Недељковић'' за 2020. годину

Оцените овај чланак
(2 гласова)

croppedddddfdfdfdfdfУдружење грађана "Баштина и будућност – Аранђеловац 1859" расписало је конкурс за награду "Миле Недељковић" за 2020. годину.

 

Додељује за најбоље дело из области савремене српске фолклористике (етнологије и антропологије, етномузикологије и народне књижевности).

 

За награду, која се састоји од навчаног износа и плакете, могу конкурисати научне студије и сакупљачке збирке објављене на српском језику, као прво издање у 2019. години. Конкурс је отворен до 17. јула ове године.

 

По три примерка књиге треба послати на адресу: ОШ ''Милош Обреновић'', с назнаком за Награду ''Миле Недељковић'', Светогорска 7, 34300 Аранђеловац.

 

Жири у саставу др Бранко Златковић (председник), др Јелена Јовановић и др Смиљана Ђорђевић Белић одлучиваће о добитнику. Награда ће бити додељена крајем септембра 2020. године у Аранђеловцу.

 

Доделу награде подржава Општина Аранђеловац и бројне установе, удружења и појединци са којима је и Миле Недељковић, један од наших од најзначајнијих етнолога, проучаваоца народне традиције и историје, публицисте и педагога, сарађивао.

 

О Награди ''Миле Недељковић'' можете погледати и на сајту www.bastinaibuducnost.info.

 

За више информација о награди обратите се координатору манифестације Ивану Златковићу (064/1402498).

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015