Кућа Добрих Вести

Login

Отворен конкурс за награде КАКТУС 2020

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kaktusdfdfdfdfdМаркетинг мрежа расписала је конкурс за 6. националну доделу годишњих награда – КАКТУС 2020. Награде се додељују у 24 категорије, а добијају их организације, компаније, институције и агенције за најквалитетније и најпрофесионалније појединачне и интегрисане кампање у протеклој години.

 

Главне награде на фестивалу су, као и до сада, Агенција године, Оглашивач године и Интегрисана кампања године – Гранд Прикс. Као и претходних година, КАКТУС 2020 слави само оне идеје које излазе из граница очигледног и упркос тешким условима инспиришу и производе најефикаснију комуникацију са циљним групама. Конкурс је отворен до 20. септембра.

 

Награде ће бити свечано додељене на 6. националном Фестивалу интегрисаних комуникација – КАКТУС 2020, који ће бити одржан 3. и 4. новембра у Београду, под слоганом „Uniyue in being different".

 

Новина у оквиру овогодишњег конкурса за награде КАКТУС 2020 је нова категорија – посебно признање ЛОЦКДОЊН интегрисана кампања. Ова категорија намењења је за пријаву кампања које су настале искључиво у периоду од 10. марта до 10. маја 2020. године односно у периоду ванредног стања и пандемије вируса ЦОВИД-19. Кампање које су настале за време ванредног стања, а као одговор на пандемију вируса ЦОВИД-19 могу бити пријављене искључиво за Посебно КАКТУС признање и то без надокнаде.

 

„У протеклој години реализоване су бројне занимљиве и иновативне кампање за које сматрамо да су вредне пажње, како стручне, тако и шире јавности. Конкурс за КАКТУС награде прилика је да измеримо да ли су то заиста другачије идеје и оне које опстају, али и оценимо напредак струке. Прву половину ове године обележила је пандемија вируса KОВИД-19, а бројне компаније су за веома кратко време успеле су да се реорганизују и креативно одговоре на кризу. Зато смо увели посебно признање, јер желимо да наградимо и промовишемо брендове који су кризу видели као прилику. Поред тога, ове године КАКТУС 2020 слави људе који раде у нашој струци, појединце и тимове, њихову различитост, таленте, интересовања, стручност, креативност и способност. Очекујемо пуно добрих кампања које ће указати на трендове развоја, али и на изазове који одређују будућност креативне индустрије у Србији“, рекла је Ивана Парчетић Митић, оснивач и ЦЕО Маркетинг мреже, која је организатор фестивала КАКТУС 2020.

 

Услове конкурса, пропозиције и категорије, као и пријавни формулар и Правилник о раду жирија, можете пронаћи на сајту www.kaktus.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести/Kaktus.rs

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија