Кућа Добрих Вести

Login

Нова сезона часова француског у Француском институту у Србији

Оцените овај чланак
(2 гласова)

learnfrenccchФранцуски институт у Србији вас са задовољством обавештава да је управо почео упис за нови циклус курсева француског језика свих нивоа и за све узрасте у својим центрима у Београду, Новом Саду и Нишу. Часови се одвијају уз највише мере заштите у савремено опремљеним учионицама у ова три града и почињу од 12. септембра.

 

Међутим, овај циклус уписа задржао је и једну нову понуду, коју нам је наметнула епидемија ковида 19 овог пролећа. Наиме, од сада ће курсеви језика бити могући и онлајн, преко платформе, те ће омогућити похађање часова језика и онима који не живе у ова три града или би радије савладавали нова знања из удобности свог дома.

 

Часови француског покривају све нивое, од апсолутних почетника до часова конверзације, а у понуди су и припремни часови за испите из француског језика (ДЕЛФ и ДАЛФ) који су обично потребни за упис у француске школе или на факултете или за посао у француским фирмама, као и курсеви прилагођени разним професијама и радионице на тему француске културе.

 

Курсеви су прилагођени најразличитијим интересовањима и потребама полазника свих узраста. За децу и тинејџере осмишљени су посебно прилагођени програми за све старосне групе, малишане од 3 до 4 године, предшколце, као и адолесценте који се групишу према узрасту. Различити типови курсева покривају све нивое од А1 до Ц1 скале Заједничког европског оквира за језике (ЦЕЦРЛ) иодржавају се једном или два пута недељно, у терминима који одговарају полазницима.

 

Број полазника је ограничен на осморо у групи, а ниво знања у групама је уједначен.

 

Осим што су, наравно, образовни програми и методе изабрани у складу са најефикаснијим и најсавременијим програмима подучавања француског за странце, Француски институт може да се похвали екипом искусних професора, коју чине француски и српски предавачи, и којима је француски матерњи језик или је на нивоу матерњег језика. Они нису само нативни говорници, који познају све финесе језика, него су и одлични предавачи, обучавани да предају француски језик странцима и да своје часове прилагоде својим полазницима тако да им буду подстицајни и занимљиви.

 

Амбасада и институт ће их такође, у зависности од епидемиолошке ситуације, укључивати у своије различите, културне и друге активности, како би им омогућили још више комуникације на француском и обезбедити приступ бројним онлајн изворима информација, као и фонду медијатеке.

 

Француски институт креће са новим културним и уметничким програмима од 7. септембра, нудећи представе новог циркуса и уметничке игре, изложбе фотографије и стрипа, предавања и дебате на научне, историјске и друштвене теме.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 04 септембар 2020 11:56

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија