Кућа Добрих Вести

Login

Дечји Поп-aп фестивал у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

popupfestivaltttttttttДечји Поп-aп фестивал у Београду одржаће се у петак, 20. новембра са почетком у 10 часова u Дечијем културном центру Мајдан.

 

Поп-ап фестивал за развој емоционалне интелигенције (ЕQ) деце и свих оних који раде са децом и воле децу, одржава се на иницијативу и према концепту организације Six Seconds, у сарадњи са УНИЦЕФ у више од 150 држава.

 

Фестивал у Београду организује Ивана Кузмановић у сарадњи са 50 волонтера.

 

Погледајте ОВДЕ кратак видео Поп-ап фестивала из 2019. године.

 

Дечји Поп-ап Фестивал одржава се поводом и у част Међународног дана детата и Конвенције права детета, који представљају темеље за изградњу света у којем ће свако дете моћи да расте слободно, сигурно, и живи испуњен живот. У том правцу човечанство се креће већ стотинама година, али, нажалост, још је далеко од тога. Но, помаци су направљени и резултати приметни.

 

У току Фестивала, деца и сви они који раде с децом и воле их - родитељи, васпитачи, учитељи, наставници, баке и деке, добијају прилику да присуствују интерактивним предавањима о важности емоција, о емоционалној писмености, о испољавању, комуникацији, јасноћи, повезивању, благостању и правима детета. У прилици су да искусе вежбе, технике и алате од суштинске важности за развој емоционалне интелигенције, која је, све више постаје јасно, одговорна за осећај смисла, животности, успеха и љубави у животу сваког појединца.

 

Како је свако учење лепше и лакше кроз игру, организван је забавни програм, уз представу, музику, цртаће и слаткише.

 

 

Учесници: осим Ивана Кузмановић – Life Coach - Писац, учествује још око 50 волонтера (ускоро објављујемо листу)... листа оних који ће волонтерски допринети да овај Фестивал буде максимално едукативан, занимљив, забаван... расте из часа у час и ми ћемо је овде допињавати... и, више од тридесет драгоцених волонтера.

 

Малишане чекају слаткиши и балони, а одрасле радост откривања нових приступа и стратегија за изградњу бољег места за сву децу света.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 08 новембар 2020 15:59

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија