Кућа Добрих Вести

Login

Изложба фотографије „Изолација“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vizulatorororofgfgfgОд петка, 27.11. до четвртка, 3.12. у Оставинској Галерији (Краљевића Марка 8), биће отворена изложба фотографије „Изолација“ у оквиру Фестивала “Визуализатор”.

 

Фестивал се у Београду одржава већ седам година, на различитим локацијама, а ове године укупно трајање је од 18. новембра до 5. децембра.

 

Биће представљени фото и видео радови студената Факултета драмских уметности, у којима су се аутори бавили темом самоизолације. Изложбу је могуће посетити сваког дана од 12 часова до 18 часова.

 

Изложба „Изолација" представља одраз времена у којем су ствараоци стварали.

 

Приморани да пронађу нови извор инспирације током карантина, аутори изложбе су изолацију представли као лични извор проблема и место истраживања њих самих. Сваки аутор је ову реч схватио на свој начин. Ова изложба настаје као покушај представљања дуалности коју је у нама изолација изазвала. Изолација је одраз прожимања нечега новог са нечим већ познатим. Она је изван нас али и у нама у виду слика наших осећања и мисли, малих тренутака среће, блиских људи, страсти, чежњи и на крају пуцања. Ништа није толико сиво. Сваки тренутак има своје светле моменте, који су забележени, ухваћени у времену и после неког времена, саткани у нове целине које су попримиле другачије и ново значење.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија