Кућа Добрих Вести

Login

Објављени конкурси за медијске пројекте у Србији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

logo-uvodnaБЕОГРАД - Министарство културе и информисања Владе Републике Србије објавило је на својој интернет страници пет јавних конкурса за суфинансирање производње програмских садржаја јавних гласила у Србији.

Конкурси су намењени за финансирање јавних гласила, чији је садржај значајан за остваривање јавног интереса, али и гласилима која се баве информисањем на матерњем језику припадника српског народа, који живе у земљама региона.

Конкурси су намењени и другима који се баве информисањем на језицима националних мањина, развојем медијског плурализма и подстицајем медијског стваралаштва у свим областима јавног живота.

Посебан конкурс намењен је и оснивачима електронских јавних гласила са седиштем на Косову и Метохији.

Како је најављено конкурс ће трајати 30 дана од дана објављивања у дневном листу "Политика“. Пријаве се подносе  у четири примерка на адресу:

Министарство културе и информисања, 11.000 Београд, Влајковићева 3

Корисник средстава дужан је да пројекат реализиује до 31. 12. 2013. године. Предлагач може конкурисати само једним пројектом.

Додатне информације се могу добити на телефон 011-33-98-671

 

Конкурс за суфинансирање пројеката/програма у области јавног информисања припадника српског народа у земљама региона у 2013. години

 

Конкурс за суфинансирање пројеката/програма у области информисања особа са инвалидитетом у 2013. години

 

Конкурс за суфинсирање пројеката/програма у области јавног информисања на језицима националних мањина у 2013. години

 

Конкурс за суфинансирање пројеката/програма из области јавног информисања у 2013. години

 

Конкурс за суфинансирање пројеката/програма електронских јавних гласила са седиштем на Косову и Метохији у 2013. години

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 28 новембар 2012 18:17
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија