Кућа Добрих Вести

Login

СТВАРАЊЕ БОЉЕГ СВЕТА: Објављен конкурс за петнаесту ВИРТУС награду за филантропију

Оцените овај чланак
(2 гласова)

DOBROOTKRIVENOТраг фондација је објавила почетак конкурса за петнаесту, јубиларну ВИРТУС награду за филантропију.

 

 

Циљ ВИРТУС награде је да подржи компаније, мала и средња предузећа и појединце, који су током претходне године чинили добра дела, покретали филантропске иницијативе и тако доприносили развоју заједница. ВИРТУС награда додељује се с намером да се њихово доброчинство представи јавности и да добро не остане скривено. ВИРТУС награда за 2021. годину додељује се уз финансијску подршку Европске уније и Балканског фонда за демократију.

 

„Већ петнаест година трагамо за доброчинитељима који су својим хуманим делима помогли људима којима је то било потребно и тако допринели решавању проблема заједница у којима живе и послују. Циљ нам је да њихово доброчинство подржимо и истакнемо, како бисмо им одали признање и инспирисали друге да иницирају сличне филантропске активности у будућности. Веома смо поносни на то што је ВИРТУС награда за филантропију препозната као престижно признање за све добре људе и представнике пословног сектора. Сваке године повећава се број пријава, што показује да је ВИРТУС награда стекла углед у друштву. Ми желимо да верујемо и да је дала допринос развоју идеје филантропије у Србији и стварању неког бољег света”, изјавила је Марија Митровић, директорка за филантропију и партнерства Траг фондације. Она је позвала грађане и грађанке, непрофитне организације, медије, ПР и маркетиншке агенције, као и компаније и предузећа да номинују кандидате за ВИРТУС награду за филантропију у наредних месец дана.

 

ВИРТУС награда за 2021. годину биће додељена у 5 главних категорија: Награда за корпоративну филантропију, Награда за мало и средње предузеће, Награда за дугорочно партнертво између пословног и цивилног сектора, Награда за индивидуалну филантропију и Награда за младе филантропе.

 

Више информација о пропозицијама конкурса, критеријумима за избор добитника, начинима пријављивања и саставу наградног жирија можете наћи на следећем линку: www.tragfondacija.org/virtus-nagrada.

 

 

Позив за номинације биће отворен од 13. јануара и трајаће до 10. фебруара 2022. године. Добитници ВИРТУС награда за 2021. годину биће проглашени 12. априла 2022. године.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 14 јануар 2022 10:49

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија