Кућа Добрих Вести

Login

Међународни судијски семинар у Новом Саду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

gimnastikaseminarsudijeНОВИ САД - Тродневни међународни судијски семинар за мушку спортску гимнастику одржан је у Новом Саду у просторијама Соколског друштва "Војводина".
Главни предавач на семинару био је Иштван Карачоњ, лиценцирани експерт мушке спортске гимнастике Међународне гимнастичке федерације (ФИГ). Предавање је такође одржао и Дејан Дејановић, међународни судија прве категорије и председник Судијске комисије Гимнастичког савеза Србије.


Ово је, уједно, био и први семинара у свим гиманстичким дисциплинама организован у  оквиру Гимнастичког савеза Србије под покровитељством Међународне гимнастичке федерације (ФИГ).  
Учествовало  је 17 међународних судија из  шест земаља (три из Бугарске, два из Хрватске, један из Италије, осам из Србије, два из Турске и један из Украјне) као и 20 националних судија из Србије, укупно 37 учесника. Састојао се од два дана предавања, после чега је следио испит судија међународне категорије (трећег дана је одржан практични део испита, четвртог дана теоретски део).

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 09 април 2013 11:37
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија