Кућа Добрих Вести

Login

Посетите изложбу проширених медија

Оцените овај чланак
(2 гласова)

 

Znak-trijenalaБЕОГРАД - Тријенале проширених медија „„Inventia Inclusiva“ је изложба међународног карактера која има задатак да представи нове тенденције на савременој уметничкој сцени у области проширених медија и других интермедијалних облика.

Тријенале je почело 8. августа а завршава се 30. августа.

Пријем радова омогућен је од почетка трајања изложбе до последњег дана календара активности Тријенала.
Право учешћа на Тријеналу, осим чланова Удружења ликовних уметника Србије, имали су сви ствараоци који задовољавају уметничке и професионалне критеријуме без обзира на старосну доб, етничку, расну, религијску, социјалну и другу припадност.

Уметници излажу у уметничким категоријама: инсталације, објекти, скулптуре, амбијентална уметност, макете, електронска уметност, дигитална и компјутерска уметност, роботика, експериментални филм, видео уметност, кинетичка уметност, анимација, експерментална поезија (визуелна, звучна, гестуална, објектна итд.).


Ту су још интерактивна уметност, перформанс, хепенинг, концептуална уметност, ланд арт, бодy арт, интервенције у концептуална уметност, ланд арт, бодy арт, интервенције у простору, фотографија, улична уметност, маил арт и други савремени облици уметничког изражавања.

Омогућено и учешће особа са инвалидитетом

Изложба се одржава у Београду у просторијама Удружења ликовних уметника Србије и другим просторима у складу са техничким могућностима и уметничким захтевима аутора.

Сваки уметник или уметничка група могли су да конкуришу са више радова. Омогућено је и учешће особа са инвалидитетом.

Ако је уметник особа са инвалидитетом, радови су се могли описати неким знаковним системом или језиком (Брајова азбука).

Правилник Тријенала можете преузети ОВДЕ.


                                                                                      Извор: Кућа добрих вести/портал „Улаз слободан“


Последњи пут измењено понедељак, 19 август 2013 22:59
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија