Кућа Добрих Вести

Login

Књига - Срећа је у нама

Оцените овај чланак
(3 гласова)

 

srecajeunamaБЕОГРАД - Књига “Срећа је у нама” ауторке Драгане Јовановић, која уз разне савете и приказ јога вежби упућује како се може закорачити у срећан живот, представљена је вечерас у београдском клубу „Колонијал сан“ (Colonial sun).

Уз књигу, коју је објавила Лагуна, добија се и поклон - ЦД са вежбама за опуштање.
На промоцији књиге било је и личности из света познатих, али и свих оних који су желели да проведу угодно вече испуњено позитивном енергијом у лепом амбијенту.
Књига указује како да, уместо да ухватите срећу, пронађете начин како да је привучете.

 

Срећа зависи од личне одлуке да се буде срећан

 

У њој је понуђен метод који се може прилагодити себи, а Јовановићева је своје дугогодишње искуство инструктора јоге пренела у ту књигу која учи како да се задржи равнотежа у духу и телу и да се у себи препознају алати за постизање и очување трајне среће.
Јовановићева закључује у књизи да сви ми пролазимо кроз промене, губитке, тешка животна раздобља, али да несрећне жене из њих науче како да преживе, а срећне како да превазиђу своја ограничења, како да постају боље и јаче.
Она, између осталог, истиче и да је погрешно уверење да срећа зависи од других, јер она зависи од личне одлуке да се буде срећан, као и да мајка не може да пружи срећан живот свом детету, ако је она несрећна.
Јовановићева је дугогодишња сарадница магазина „Сенса“ и „Стори“, оснивач “Лајф центра” (Live), по завршеним студијама радила је као новинар и аналитичар, а као инструктор јоге учила је од највећих учитеља данашњице.

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 17 септембар 2013 00:17
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија