Кућа Добрих Вести

Login

Изложба фотографија Нађе Радмановић – из Њујорка у Панчеву

Оцените овај чланак
(6 гласова)

izlozbanadjaПАНЧЕВО - Млада али већ афирмисана уметница српског порекла, Нађа Радмановић, која је своју уметничку каријеру започела на студијама у Њујорку, представиће домаћој публици изложбу својих фотографија у Културном центру Панчева.

Изложба, под називом „Заводљивост деформација“, биће отворена сутра - 16. јануара у 19 часова.
Уредница сопственог сајта и многих блогова, своју прву самосталну изложбу одржала је 2012. година и одмах постигла велики успех, скренувши тако пажњу на себе и свој рад.

Најбољи студент њујоршког Института за моду и технологију

Као најбољи студент на њујоршком Институту за моду и технологију, своје специјалистичке студије планира да настави на одсеку Историје уметности и галеристике, где су своја знања стицали и чувени Келвин Клајн (Calvin Klein) и Мајкл Корс (Michael Kors).
Поред титуле студента генерације, Нађа се, такође, може похвалити и чланством у Друштву заслужних студената.

Изложба ће за све посетиоце и љубитеље добре фотографије бити отворена од 16. до 27. јануара 2014. године у фоајеу Културног центра Панчева.

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 17 јануар 2014 08:48
Ivona Nikolić

ИВОНА НИКОЛИЋ - Рођена је у Београду 1992. године и студент је новинарства. Професионално се бавила спортом, одбојком, што јој је била и прва љубав. Одлучила се за студије новинарства због наклоности према писању, читању и истраживању и жељи да своју радозналост усмери на праве вредности.

„Кући добрих вести“ прикључила се због могућности које пружа овај сајт у ширењу квалитетних, занимљивих, веродостојних вести које су данас далеко изнад већинe оних које пречесто срећемо у нашем новинарству.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија