Кућа Добрих Вести

Login

Жене и креативно заваривање

Оцените овај чланак
(5 гласова)

предузетнице  БАЧКИ ПЕТРОВАЦ - Академија женског предузетништва  организоваће у понедељак 31. марта у Бачком Петровцу 

изложбу радова произведених у оквиру курса „Жене и креативно заваривање“.

 

Током пет викенда, полазнице курса су имале прилику да савладају три методе заваривања и креирале су 30 уникатних артикала. 

Научиле су да је ово занимање забавно и креативно, а да чак делује као терапија, а што је важније од свега да може постати интересантан вид прихода.

 

Изложбу ће отворити помоћница покрајинског Секретара за привреду, запошљавање и равноправност полова АП Војводине, Анита Беретић.

 

Секретаријат за привреду АП Војводине финансијски је подржао овај пројекат, а теоријску и практичну обуку одржала је фирма Профикут (Proficut) из Бачког Петровца.

 

Изложба ће бити отворена у 19 часова, у просторијама Пословног и иновативног центра у Бачком Петровцу.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 29 март 2014 10:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија