Кућа Добрих Вести

Login

Почео осми Ловефест

Оцените овај чланак
(1 Глас)

lovefestВРЊАЧКА БАЊА - Осми по реду Лове фест у Врњачкој Бањи, иначе највећи музички фестивал у централној Србији, почео је јуче наступима домаћих бендова и познатих ди-џејева, признатих широм света.


Програм на главној бини отворили су још од 18 часова бендови Ућути Пас и Регулатор, док је након тога наступио Никола Врањковић. Одмах потом на Ливе бини наступио је чувени београдски састав Партибрејкерси, као и Канда Коџа и Небојша.

Осмо фестивалско издање Лове феста на Fire Stage-u званично је после поноћи отворио Роберт Хоод (Robert Hood), а након њега публика је имала прилике да чује Кенyja Ларкина (Kenny Larkin) и највеће звезде првог дана фестивала и легенде Детроит техно сцене Џефа Милса (Jeff Mills).

Burn energy Stage  почео је наступом једне од победнице конкурса „Младе наде“, а звезде енергичне бине био је Др Дру, Адана Твинс и бројни домаћи ди-џејеви.

Посетиоце осмог Лове феста данас очекује норвешка звезда Финебасен (Finnebassen), који је своју светску популарност стекао песмама као што су “Touching me”, и “If you only knew".

Поред музичког програма, посетиоци фестивала љубави могли су да прошетају “Хипи маркетом” и пазаре различите ручне радове, попут ручно осликане одеће, накита, и природне козметике.

Део фестивала посвећен је и великим поплавама које су задесиле Србију, па су посетиоци имали прилике да помогну најугроженијима, куповавши наруквице за обнову вртића који су уништени у поплавама. То је иначе део  #floodflove акције Фонда Б92 и Ловефеста, а акција ће трајати до самог краја фестивала.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 09 август 2014 11:31
Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија