Кућа Добрих Вести

Login

Ледено доба уживо

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ledenodobaБЕОГРАД - Очаравајући јунаци из филма “Ice Age – Ледено доба”, Сид, Мени, Диего, али и позната веверица Скрет у вечитој јурњави за жиром, коначно ће оживети крајем јануара у Комбанк Арени, и то на леду!

 

“Ледено доба уживо” је фантастична мешавина филма, акробација, уметничког клизања и плеса, која своје гледаоце води у нове урнебесне авантуре Леденог доба пуне неизвесности , узбуђења и смеха!

 

“Ледено доба уживо” приказиваће се од 30. јануара до 1. фебруара у Комбанк Арени са представама: 30. јануара у 18:30 часова и 31. јануара и 1. фебруара 2015. године у 11:30h, 15:00h и 18:30 часова, објављено је на порталу Комбанк Арене


Улазнице за по ценама од 1900, 2100, 2300, 2500, 2800 и 3200 динара се могу набавити на свим продајним местима ЦС Евентима као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центра Београда, Дома омладине, “Ушће” Шопинг центра и путем сајтова:www.kombankarena.com и www.eventim.rs.

 

Улазнице се могу купити и на више једнаких месечних рата без камате кредитним картицама Комерцијалне банке на четири наведена продајна места.


“Ледено доба уживо” своју публику води на незаборавно путовање са потпуно новом причом заснованом на прва три дела филма! Сви обожаваоци овог серијала, уживаће у урнебесној пустоловини на леду заједно са главним јунацима и њховим пријатељима и то на свом матерњем језику!


“Ледено доба уживо” је спектакл за арене у коме ће уживати целе породице.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 08 јануар 2015 20:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија