Кућа Добрих Вести

Login

Kонференција „Нове технологије у образовању“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

tehnooooooБЕОГРАД – Конференција о употреби ИТ технологије у образовању одржаће се у Belexpocentru и просторијама хотела Holiday Inn у Београду 27. и 28. фебруара 2015.године.


Намера организатора British Council Serbia je да се уз помоћ оваквих скупова стручњака и предавача унапреди квалитет просветног система у Србији.


„Желимо да помогнемо наставном и другом особљу у школама и факултетима у Србији и региону, као и свима који су укључени у доношење образовних политика да осавремене наставни процес и на што бољи начин искористе могућности које нове технологије пружају. О овим важним темама говориће се на великој регионалној конференцији у Београду, а пратиће је и сајамски програм у оквиру кога ће своја решења представити компаније, издавачке куће и образовне институције из Србије и региона, као и Велике Британије. Такође, ове године ћемо се бавити и применом ИКТ-а у високом образовању и примерима добре праксе који стижу од представника из ове области”, наводи се на порталу britishcouncil.rs.

 

На овом дводневном догађају биће речи о следећим темама:


- Примери добре праксе у употреби ИКТ у основним и средњим школама
- Примери добре праксе у употреби ИКТ у високом образовању
- Инклузивно образовање уз подршку ИКТ


Теме ће бити презентоване на српском и енглеском језику, а учешће на конференцији је бесплатно.


Програм конференције ће бити реализован у више сала


Ова конференција организује се у сарадњи са Британском амбасадом у Београду, Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије, Министарством провете, науке и технолошког развојаМинистарством трговине, туризма и телекомуникацијаПривредном комором Србије и другим партнерима.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 13 јануар 2015 22:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија