Кућа Добрих Вести

Login

Међународни салон стрипа – конкурс

Оцените овај чланак
(2 гласова)

strippppБЕОГРАД – Међународни салон стрипа је фестивал девете уметности којег, од његовог оснивања 2003. године, организује и води Срећна галерија Студентског културног центра Београд, као свој редовни редакцијски програм.


Фестивал је непрофитног карактера и представља најсвеобухватнији стрип пројекат у Србији, и једну од најзначајнијих манифестација девете уметности у региону.


Кроз излагачки и едукативни програм, Салон стрипа је концепцијски заснован на: такмичењу по међународном конкурсу аутора свих узраста из свих земаља света, гостовању најрелевантнијих светских стрип аутора, ревалоризацији домаћег стрип стваралаштва, афирмацији домаћег стрип издаваштва, афирмацији младих аутора, популаризацији стрипа и сродних израза попут анимираног филма и илустрације.


На конкурсу Међународног салона стрипа могу да се пријаве аутори свој узраста а рок за слање радова је до 15. августа 2015.


Кандидат шаље рад на конкурс поштом, а рад ће бити прихваћен и у случају да га кандидат лично донесе. Рад треба да буде у доброј копији (или оригиналу), обима од 1 до 4 табле, А3 или А4 формата.


Рад може бити дело више аутора (цртач, сценариста, колориста) ст им да цртач не може поднети на конкурс више од једног рада.
Рад може бити претходно објављиван.


Адреса за слање радова је: СКЦ, Срећна Галерија, Краља Милана 43, 11.000 Београд.


Тема, жанр и ауторски приступ нису задати конкурсом.


Додатне информације можете пронаћи ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 21 април 2015 23:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија