Кућа Добрих Вести

Login

Где на распуст: Аквапаркови „посластица“ за малишане

Оцените овај чланак
(2 гласова)

akvaaaaБЕОГРАД – Дошао је распуст и малишанама је потребно испунити слободно време. Још ако су били добри у школи и завршили годину са петицама, штета је не наградити их неком несвакидашњом забавом.


Аквапаркови у Бачком Петровцу, Јагодини и Аранђеловцу можда су прави избор за ове вреле дане.


Аква парк „Петроленд“ се налази на територији општине Бачки Петровац, надомак Новог Сада, 120 километара од Београда. Исто толико удаљен је од границе са Мађарском, и само 20 километара од граничног прелаза са Хрвстском. 

Инвеститор је приватна фирма из Словачке која већ има искуства у реализацији сличних пројеката.
Геотермална вода која извире из дубине од око 800 метара, природне топлоте изнад 40 степени омогућује коришћење комплекса АвкаПарка и током хладнијих месеци. Модерна технологија омогућава хлађење воде током летњих врућина. Укупна повришна Аквапарка „Петроленд“ је 20 хектара. Изградња је предвиђена у три основне етапе. Прва етапа је завршена у октобру 2011. године. На површини од око осам хектара се налазе водене забавне атракције са више од 20 већих и мањих тобогана. У оквиру Аквапарка налази се највећи дечији водени замак и три куле за спуштање са тобогана. Аквапарк има шест базене, али и остале забавне садржаје за децу и одрасле. Наравно ту је и широка лепеза угоститељске понуде и других пратећих услуга.


Цене улазница погледајте ОВДЕ.


jagodinaaaa

 

Аква парк у Јагодини


Аква парк у Јагодини налази се у најлепшем делу града у оквиру спортско туристичког комплекса поток „Ђурђево брдо“


Садржи осам базена за спортске и рекреативне активности са воденим атракцијама за децу и систем тобогана укупне дужине од око 550 метара.


Олимпијски базен је опремљен за одржавање пливачких и ватерполо такмичења по ФИНА прописима. Постоји и екстремни тобоган дужине 150 метара и на висини од 15 метара. Аквапарк садржи терене за мали фудбал, кошарку, рукомет, одбојку и стони тенис.
Постоји и кутак за децу са љуљашкама и клацкалицама

 

У оквиру Аквапарка налази се ресторан брзе хране и пет кафе бара. Постоји и један сто за стони фудбал као и место з а играње шаха. У оквиру аквапарка налази се и гардероба и дежурна лекарска екипа. Стално дежурају 15 обучених спасиоца.
Поред Аквапарка су два паркинга за 1.200 аутомобила који се не наплаћује.


Цене улазница погледајте ОВДЕ.

arandjelovacccc

 

Аквапарк „Извор“ Аранђеловац


Aквапарк Извор налази се у Аранђеловцу, у Буковичкој бањи, на само сат времена вожње од Београда. Аквапарк „Извор“ простире се на површини од шест хектара. У оквиру аквапаркапостоје три базена са минералном водом, дванаест тобогана за одрасле, од којих најдужи имају 120 метара, а највиши 22 метара, три тобогана за децу и мноштво атракција које овај аквапарк чини привлачним како за особе жељне авантуре, тако и за породице са децом.


Радно време је од 10 до 19, а благајне се отварају у девет часова.


Цене улазница погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 17 јун 2015 23:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија