Кућа Добрих Вести

Login

Почело пријављивање на 30 међународних волонтерских кампова у Србији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

mladikampppppБЕОГРАД - Млади истраживачи Србије у оквиру програма "Млади су закон" Министарства омладине и спорта, заједно са многобројним партнерским организацијама, објавили су почетак пријављивања на 30 међународних волонтерских кампова широм Србије овог лета.

 

Можете да се пријавите и проведете незаборавне тренутке у Пријепољу, Петровцу на Млави, Завојском језеру, Ужицу, Тршићу и многим другим местима.


Циљ волонтерских кампова је да унесу позитивне промене у локалну заједницу и да, без обзира на тему, буду пример рада од јавног интереса, објављено је на порталу Млади истраживачи Србије.

 

Волонтерски камп је јединствен облик волонтерског рада у трајању од десет дана до две недеље, на ком учествују волонтери из Србије и иностранства. Предвиђен је за све људе добре воље узраста од 18 до 30 година, без обзира на њихову стручност или образовање. Смештај, храна и излети током кампа су обезбеђени, док волонтери сами плаћају превоз до кампа. Пријава траје док се не попуне места.


Боравак на међународном волонтерском кампу за учеснике је прилика је да лето проведу у неком од места у Србији које ће посетити први пут, а да притом ураде нешто корисно и помогну да се побољша живот људи у том месту, као и да упознају много нових пријатеља из иностранства и целе Србије.


Више о условима пријављивања прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 22 јун 2015 20:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија