Logo
Одштампајте ову страницу

Пројекат „Позориште училиште“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

radionicaБЕОГРАД – Удружење грађана „Хајде обрадуј дан“ је, под покровитељством Града Београда и уз подршку компаније „Нис а.д. Нови Сад“, у оквиру јавног конкурса „Заједници Заједно“ – Будућност на делу“, покренуло пројекат „Позориште училиште“ који је усмерен на развој дечје позоришне публике и едукацију у области позоришне уметности.


Пројекат је усмерен и на развој партнерства између образовних институција и институција културе применом иновативних метода културне анимације.


Пројекат „Позориште училиште“ је подржан од стране Града Београда и компаније „Нис а.д.Нови Сад“, у оквиру јавног конкурса „Заједници Заједно“ – Будућност на делу“ у области“Култура без граница: развој и обогаћивање културних садржаја у локалним заједницама, подршка културним програмима и манифестацијама, активности усмерене ка едукацији иподизању свести.


Такође, подржан је од Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а реализује се у сарадњи са Центром за културу и образовање Раковица, ПУ Раковица, основним школама наопштини Раковица и „Новобеоградском новом сценом“.


Пројекат „Позориште училиште“ је намењен свим предшколцима и ученицима првог разреда основне школе на општини Раковица.
Сва деца обухваћена пројектом учествоваће у бесплатним едукативним интерактивним радионицама о позоришту, добиће бесплатни примерак „Буквара позоришта“, карту за представу „Цео свет је позорница – Вера у Краљевству Заборава“, као и карте са попустом на цену карте за представе у позоришту Цврле, Центра за културу и обаразовање Раковица у токусезоне 2015/2016.


Пројекат почиње 21. септембра 2015. реализацијом бесплатних креативних радионица о позоришној уметности.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 11 септембар 2015 21:57
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015