Кућа Добрих Вести

Login

Још девет дана за пријављивање за награду ВИРТУС

Оцените овај чланак
(3 гласова)

virtussddfdfТраг Фондација позвала је све заинтересоване да се пријаве за девети конкурс за ВИРТУС награду за филантропију, који је расписан уз подршку Европске уније, Балканског фонда за демократију и у партнерству са УСАИД.


Конкурс је отворен за све домаће и стране компаније, корпорације, јавна и државна предузећа, мала и средња предузећа, медијске куће, корпоративне фондове и фондације и појединце.


Рок за пријем пријава је 22. октобар 2015. године.


ВИРТУС награда, установљена је 2007. године, као прва и најзначајнија награда за корпоративну филантропију у Србији којом се друштвено одговорно пословање промовише као саставни део одрживог развоја компанија. Награда ће бити додељена у пет главних категорија, укључујући и индивидуални допринос развоју филантропије, која одаје признање свим појединцима који се укључују у иницијативе за унапређење заједница у којима живе или пружају подршку акцијама за помоћ суграђанима у невољи.


Намењена је, како великим компанијама, тако и малим и средњим предузећима, али и појединцима који су током 2014. године на најделотворнији начин допринели општем добру пружајући материјалну или другу врсту подршке непрофитним акцијама или организацијама цивилног друштва.


Више информација може се наћи на сајту www.tragfondacija.org/virtus.


Церемонија проглашења добитника у јануару 2016


„У последњих неколико година све је више грађана и грађанки Србије који се лично укључују у иницијативе за унапређење заједница у којима живе или пружају подршку акцијама за помоћ суграђанима у невољи. Инспирисани овим појединцима, на претходном конкурсу први пут смо доделили награду за индивидуални допринос филантропији – како бисмо одали признање свима њима, али и како бисмо мотивисали још већи број наших суграђана/суграђанки да се убудуће још више укључе у активности за опште добро. Одзив јавности и реакција на ову награду и прву добитницу били су изнад свих наших очекивања, па се надамо да ћемо и ове године имати велики број кандидата, како у овој, тако и у свим другим категоријама “, изјавила је Марија Митровић, менаџерка програма филангропије у Траг фондацији.


Церемонија проглашења добитника биће одржана у Београду, крајем јануара 2016. године. О добитницима награда одлучиваће независни жири који чине угледни појединци и стручњаци из света привреде, цивилног сектора, медија и маркетинга.


Додатне информације, детаљни услови конкурса и пријавни формулари доступни су на званичном интернет сајту ВИРТУС награде www.tragfondacija.org/virtus.


Траг је домаћа фондација која подстиче људе да се активно укључе у побољшање живота у местима у којима живе. У овој организацији верују да су и мале промене набоље важне и да свако може да им допринесе. Зато помажу људима који желе да помогну сами себи нудећи им могућност да дођу до средстава и знања која им могу олакшати решавање проблема у њиховом месту. У протеклим годинама подржали су 1200 успешних пројеката у вредности од преко пет милиона евра широм Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 13 октобар 2015 22:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија