Logo
Одштампајте ову страницу

Ноћ књиге

Оцените овај чланак
(6 гласова)

slikaaaaaa123БЕОГРАД - Регионална манифестација „Ноћ књиге“ одржаће се 13. пут у петак, 18. децембра у „Лагуниним“ клубовима читалаца и књижарама „Делфи“ од 17 сати до поноћи.


Манифестација је прилика која се не пропушта јер само у „Ноћи књиге“ наслови свих жанрова могу да се купе по невероватно ниским ценама.


Попусти на „Лагунина“ издања за куповину једне књиге износе 25 одсто, за две књиге 30 одсто, за три књиге 35 одсто, а за четири и више књига за 40 одсто. Попуст на страна издања биће 20 одсто, а наслови осталих издавача биће снижени до 20 одсто.


Цене разноврсног поклон-асортимана биће снижене за десет одсто. Сви попусти моћи ће да се остаре и на сајту www.delfi.rs.


Члански попусти „Лагуниног“ клуба читалаца и количински попусти неће се сабирати са попустима који важе сао за Ноћ књиге. Једна од најпопуларнијих „Лагуниних“ акција биће пренета и на „Ноћ књиге“: три књиге за 2999, три књиге за 499 и три књиге за 999 динара, као и попуст од 50 одсто за поједине енциклопедије и књиге за децу.


За „Ноћ књиге“ издавачка кућа „Лагуна“ спремила је велике светске хитове. Први пут на српском језику биће објављена драма Жозеа Сарамага „Запис о проницљивости“. Ту је и нови крими роман Норвежанина Јуа Несбеа „Утвара“.


Све малишане обрадоваће „Моја велика књига басни“.


Уз сваку куповину посетиоци добијају и поклоне пријатеља манифестације.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 11 децембар 2015 22:30
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015