Кућа Добрих Вести

Login

Фестивал народних заната Русије и Србије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ruskaaaaaБЕОГРАД - Удружење народне уметности и занатства Санкт-Петерсбурга и Лењинградске Регије "НВО Дворана Заната”, уз подршку Амбасаде Русије у Србији, у сарадњи са старим и уметничким занатима Србије, организују фести-вал руско-српског занатства "Новогодняя ярмарка " у периоду 15.12.2015. – 09.01.2016. године у Београду, у галерији Прогрес.


У програму је - изложба дела декоративне и примијењене уметности народних стваралаштва и заната из Русије; излож-ба дела декоративне и примењене уметности народних стваралаштва, старих уметничких заната и домаће радиности Србије.


Ово је већ седми фестивал народних заната Русије који ће се одржати у Србији, са циљем да се српски народ ближе упозна са богатством руских уметничких вештина, који се ове године спаја са старим и уметничким занатима Србије, који се претворио у традицију, која се понавља из године у годину и која ојачава развој српско-руских кул-турних веза, као и осећај јединства наших словенских и православних корена.


Биће нам драго ако посетите наш фестивал и осетите дух старих и уметничких заната.


Фестивал можете посетити свакога дана у периоду од 10 – 21 часова, током трајања фестивала у галерији „Прогрес“, улица Кнез Михајлова 27.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 15 децембар 2015 21:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија