Кућа Добрих Вести

Login

Спуштање низ "Уже наде" са Авалског торња

Оцените овај чланак
(2 гласова)

AVALA 11111111БЕОГРАД - Спортска организација Авантура парк, организује хуманиратарну акцију Rope Of Hope (Уже наде), 25. и 26. јуна на Авали, у оквиру које ће се учесници спуштати са Авалског торња.


Учесници се пријављују и лицитирају износ, који су спремни да плате за спуштање са Авалског торња. Почетни износ за лицитацију је 5000 РСД. Двадесеторо учесника са највишим понудама имаће прилику да се опроба у спусту са торња. Дан резервисан за физичка лица је 25. јун, а 26. за правна лица. Целокупан износ који донатори уплате, иде на рачун организацијама које су они одабрали.

Манифестација је, првенствено, настала као жеља тима Авантура парка да помогне становништву које је претрпело велике материјалне штете током мајских поплава 2014. године.

Захваљујући великој подршци и сарадњи са ЈП Емисиона техника и везе, пилот пројекат је протекао успешно и са великим интересовањем.

Мотивисани прошлогодишњим одзивом и жељом да и другима помогну, предстоји ROPE OF HOPE . Висина са које ће се учесници спуштати износи 106 м, што је еквивалент зграде са 36 спратова.

AVALA 3333333333

АВАНТУРА ПАРК је спортска организација која постоји од 2008. године. Налази се на неколико локација у Београду: на Ади Циганлији, на Авали и у згради БИГЗ-а. Бави се мноштвом јединствених активности, за све узрасте и категорије, кроз забаву и рекреацију. Залажу се за здрав начин живота, боравак у природи и спасавање животиња.

Када спојите јединствени таленат и Вашу страст ставите у службу другим људима, доживљавате посебну радост духа, јер сте овај свет учинили макар мало бољим местом за живот.

Јединственом хуманитарном манифестацијом ROPE OF HOPE (Уже наде), окупљају се хероји нашег друштва, заљубљеници у авантуру и изазов, хуманитарци, људи који верују да својим малим доприносом, уједињени могу испунити једну велику сврху.
Организатори позивају све заинтересоване да се придруже у спусту низ Авалски торањ и тиме помогну да се ипуни идеја манифестације – охрабрити угрожене и пружити им подршку која им је увек добродошла.

„Да заједно, било као директни учесници, партнери или наша подршка уверимо јавност у постојање позитивног духа нашег друштва“.

Детаљније информације у вези са акцијом и начином учешћа можете пронаћи на www.ropeofhope.club

 
Извор: Кућа добрих вести/Авантура парк

 


Последњи пут измењено субота, 18 јун 2016 12:28
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија