Кућа Добрих Вести

Login

Први сајам књига у Андрићграду

Оцените овај чланак
(3 гласова)

sajamknjiga434343БЕОГРАД - Први сајам књига у Андрићграду одржаће се под слоганом "Речи лете, књиге остају'' од 25. јуна до 10. јула 2016. године.


Уз савремену домаћу и светску издавачку продукцију, посетиоцима ће бити представљен пратећи програм организатора, који ће кроз трибине, промоције и представљање писаца, тежиште ставити на покретање актуелних књижевних, културолошких и друштвених питања, најавио је Андрићград.

 

3758052745454

 

Ове године почасни гост је Уругвај, држава која ће за време трајања Сајма књига у Андрићграду моћи да представи своју културу и издавачку делатност, али личност која ће свакако на посебан начин обележити манифестацију јесте доскорашњи председник Уругваја– Хосе Мухика.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 24 јун 2016 13:39
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија