Кућа Добрих Вести

Login

Деби Борка Брајевића на филмском платну

Оцените овај чланак
(2 гласова)

BORKOOOПРИЈЕПОЉЕ - Најбитније у животу је да имате циљ пред собом, онај који желите да постигнете по сваку цену. Поред циља, мора постојати амбиција која помаже да освојите све врхове, оборите све рекорде и достигнете тај циљ.


Кроз живот сваког човека прође миллион различитих ствари и осећања. Будућност нам звучи као неизвесна тишина и увек о њој размишљамо.


Снови и машта су рећи које много говоре и не представљају, скоро, ништа све до тренутка када о њима размишљамо. Свака особа има свој сан, нешто о чему, можда од малих ногу, машта и што жели да преточи у стварност.

BORKO222222
Игра судбине, срећа…живот младог човека, активног спортисту и учитеља борилачких вештина, Борка Брајовића (32) из Пријепоља одвели су на филмско платно, а то је био део његових маштања и један, некада, далек пут, а сада, већ, остварен сан.


Редитељ филма, Бранко Перић, на необичан начин је дошао до идеје да Брајевића ангажује за једну од главних улога у свом филму. Пратио је интернет страницу и објаве ММА клуба, чији администратор је сенсеи учитељ из Пријепоља, Борко Брајовић. У фотографијама је препознао особу која би одговарала лику Црног Арапина, који је по историјском предању усмртио хајдука Мијата Томића.

BORKO333333


“Мишљења се често мењају, маштања сваког дана буду другачија. Некада сам се губио у тим својим размишљањима, али увек се враћао на жељу да се једног дана појавим на филмском платну. Некада мислимо да нам се жеље неће остварити, па често одустанемо од њих. Неко ми је једном приликом рекао да је довољно само јако и да жеље могу постати стварност, рекао је, са пуно помешаних осећања за Кућу Добрих Вести, Брајовић из Пријепоља и додао да је тешко описати осећање које се у њему јавило након понуђене улоге.


После проласка на кастигну, на обострано задовољство, потписује уговор за филм чије снимање је отпочело пре два месеца у Томиславграду, граду и општини у југозападној Босни и Херцеговини, северозападној Херцеговини, високо планинско подручје које се спушта ка Јадрану.

BORKO4444444


Поред овог сјајног и амбициозног младог човека, на филму ће се појавити Горан Гргић, Јосип Табак, боксерски шампион Дамир Беља, а постоје и наговештаји о учешћу прослављеног певача, Жељка Бебека.


"Велика част и задовољство ми је што сам се нашао у оваквом окружењу, са овим сјаним људима, који су ми приредили незаборавну добродошлицу и прихватили ме као да смо дугогодишње колеге и пријатељи. Моје импресије са снимања су много више од доброг. Поред рада на филму, екипа у којој се налазим је увек ту за помоћ, за шалу, разговор…Моја жеља је постала стварност, заиста делује оно што су ми рекли да је потребно само јако желети да би се жеље оствариле. А ја сам одувек имао јаку жељу", поносно прича Брајовић и додаје да увек има визију свог циља.


Својом вољом и вером у успех себи можемо створити бољу будућност. Сигурним корацима ка својим сновима, ка бољем сутра….

Извор: Кућа Добрих Вести


Последњи пут измењено уторак, 12 јул 2016 13:35
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија