Кућа Добрих Вести

Login

Шест најважнијих ствари због којих ћеш постати звезда јавног наступа

Оцените овај чланак
(2 гласова)

workbencerereБЕОГРАД - Превише идеја, мишљења и осећања је недовољно изражено само зато што није лако пренети их усмено другим људима, на ефикасан начин.


Неки од нас су свесни ове препреке, неки од нас верују да су сјајни презентери, а неки су потпуно уплашени од саме помисли на говор пред публиком.


Међутим, свакоме од нас је потребна ова вештина, без обзира на професију и године. Добра вест је та што сви могу да се побољшају и науче како да комуницирају са другима и како да направе сјајну презентацију.


Имајући у виду ову потребу, вечерас се организује се предавање о јавном наступу у „Impact Hub Belgrade“ у Македонској улици, од 18 до 20 часова.


Шта је „workbench“


“Workbench“ je дизајниран да помогне лајфстајл предузетницима, фрилансерима и професионалцима из различитих области и индустрија.


Циљ је развијање вештина и дељење примењеног знања да би се људима помогло да остваре професионалне успехе.
Кроз овај забавни, интерактивни и прилагођени „workbench“, Гаиа Алаимо ће поделити шест основних елемената које треба да савладаш да би побољшао своје вештине јавног говора и своје способности да изражаваш своје идеје и осећања на веома ефикасан начин. Плус, она ће са тобом поделити оно у шта она верује да је посебан тајни састојак који ће учинити твоје презентовање јединственим.


Говорница


Гаиа Алаимо је полу-италијанка, полу-гркиња и она је Цоммунитy Манагер у Импацт Хуб-у Београд. Она је млади професионалац маркетинга и односа са јавношћу са посебним интересовањем за креативност и цонтент маркетинг. Гаиа је веома страствена у вези са јавним говором, још од кад је кренула на часове драме са 11 година, и током свог трогодишњег искуства у AISEC имала је прилику да одржи велики број обука и да преседава на више од 15 националних и интернационалних конференција. Завршила је смер за Међународне односе и дипломатију и воли да путује и учи стране језике, укључујући и српски језик.


Цена овог семинара је 200 динара и плаћа се на улазу. За чланове је улаз бесплатан.


Цео догађај ће бити на енглеском.


Апликација за догађај је ОВДЕ.



Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 27 јул 2016 11:13
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија