Кућа Добрих Вести

Login

Почиње „Lovefest“ у Врњачкој бањи

Оцените овај чланак
(1 Глас)

lovefestrrrrrБЕОГРАД – Музички фестивал „Lovefest“ одржаће се ове године по десети пут у Врњачкој Бањи, а званични програм почиње вечерас.
На четири музичке бине наступиће више од 80 извођача, а осим ноћног програма до 6. августа све посетиоце очекују и дневне журке на градском Олимпијском базену у оквиру Х2О Stagea.


У Врњачку Бању до сада је пристигло више хиљада људи, међу којима су држављаниТурске, Грчке, Италије, Немачке, Француске, Туниса, као и свих земаља бивше Југославије. Неки од њих биће смештени у "Lovefest" кампу, док су многи свој боравак на "Lovefest"  резервисали још почетком године.


Капије „Lovefesta“ отворене од 18 часова


Капије ће биће отворене сваког фестивалског дана од 18 часова, а програм почиње већ у 19 часова и траје до 7 часова ујутру. Пре ноћног музичког програма у врњачком парку, посетиоци ће имати прилику да од поднева до 18 часова уживају на дневним журкама на Х2О Стаге-у у оквиру градског олимпијског базена.


Папа Свен отвара јубиларни фестивал љубави


Прво фестивалско вече отвориће екипа са Cocoon етикете на челу са Sven Vathom. Уз њега ће наступити Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, као и Влада Јањић, један од ди-џејева који је деведесетих створио домаћу електро сцену, коју и данас обликује својим великим музичким утицајем.


Рамбо Амадеус и Партибрејкерси рокају на Live Stage


На Live Stage -у прве вечери наступиће Рамбо Амадеус, Партибрејкерси, Ритам Нереда, Самостални Референти као и босански састав Зостер.


Осим музичког програма посетиоци ће моћи да пробају Zipline, као и да закораче у свет виртуелне реалности. Сви гости имаће прилику да на један дан постану ди-џејеви и да у оквиру Heineken Live Your Music зоне креирају сопствени ди-џеј микс, који могу да поделе са својим пријатељима на друштвеним мрежама.


Замена наруквица од 15 часова


Замена карата за наруквице биће могућа данас већ од 15 часова, а улазнице за фестивал могу се купити само на улазу по цени од 2.000 динара за једнодневне и 4.800 динара за тродневне пропуснице. Улаз је могућ сваког дана од 18 часова до 03 часова.

 

Извор: Кућа доврих вести/lovefest


Последњи пут измењено петак, 05 август 2016 15:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија