Кућа Добрих Вести

Login

Продужен рок за предају есеја

Оцените овај чланак
(5 гласова)

korejau7878БЕОГРАД – Амбасада Републике Кореје која је организовала конкурс за писање најбољег есеја о тој земљи и продужила је рок за предају тог писаног рада до 3. октобра.


Конкурс је организован ради ширења интересовања за Кореју и даљег унапређења односа две земље, a тема овогодишњег есеја је: ,,Моја Кореја: са којим аспектима корејског друштва и културе сте упознати и због чега су они важни за вас?”.


Као што је већ раније наведено, есеје са попуњеном пријавом можете слати на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Главна награда за аутора најбољег есеја је путовање у Кореју.


Партнер током овог такмичења је портал Кућа добрих вести, на коме се може наћи више детаља о самом такмичењу али и прочитати прошлогодишње утиске победнице такмичења након повратка из Кореје.


,,Кућа добрих вести" ће и објавити победнички есеј за 2016. годину, као и репортажу победника по повратку из Кореје.


Више о самом конкурсу можете прочитати ОВДЕ.


Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 29 септембар 2016 20:57
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија