Кућа Добрих Вести

Login

Презентација Србије на маркетиншком сајму у Лондону

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Trends4454545БЕОГРАД – Под куполама дворане Olympia,  у лондонском кварту Kensington, посетиоци једног од значајнијих сајмова маркетинишких технологија у Европи  - Technology for marketing били су у прилици да „прошетају“ кроз манастри Манасију, доживе величанствену лепоту, на тренутак постану средњевековни витезови, опробају се у гађању луком и стрелом, уједно упознајући природне лепоте и културно-историјско наслеђе Србије.

 

Сви ови чудесни доживљаји настају захваљујући најсавременијој “Augmented Reality”, “Virtual Reality” i gaming технологији, чију примену у маркетиншке свхре, пред више од 10.000 посетилаца и преко 200 излагача, презентују компаније  DunavNET i Homepage из Новог Сада.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 01 октобар 2016 23:15
Гордана Влајић

Гордана ВЛАЈИЋ (1959, Панчево) је дипломирала на Факултету политичких наука (смер: новинарство) у Београду и специјализирала Односе са јавношћу. Ради у Секретаријату за заштиту животне средине Градске управе Панчева. Написала је три књиге за децу и шест за одрасле, а песме и приче су јој објављиване у многобројним зборницима, збиркама, антологијама и часописима. Добитница је Првог српског пасоша са још 203 заслужних грађана Србије, у промотивној кампањи коју је реализовала Влада Србије, носилац је Златне значке и Повеље за посебан допринос у култури које додељује Културно просветна заједница Републике Србије и Министарство за дијаспору Републике Србије, као и више награда за књижевно ставралаштво. Члан је организације "Поетас дел Мундо", Удружења књижевника Србије, Српског књижевног удржења „Милош Црњански“ (Стокхолм, Шведска), Независног удружења новинара Србије (НУНС) и МЕНСЕ. Почасни је члан «Провиденце», Удруге за промоцију уметности и културног туризма (Биоград на Мору, Хрватска).

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија