Кућа Добрих Вести

Login

Београдски новогодишњи фестивал

Оцените овај чланак
(2 гласова)

novogodisnjifestivalБЕОГРАД - Традиционални и фантастични Београдски новогодишњи фестивал одржаће се од петка 16. децембра до Нове године на Београдском сајму.


Организатори су припремили чак 37 бесплатних представа и концерата за децу, најавио је Београдски сајам. 


Фестивал је намењен свима жељним игре, забаве, провода, дружења, празничне куповине и угођаја, а првенствено деци а важна информације је и даје улаз на све садржаје бесплатан, само се паркинг плаћа 200 динара за цео дан.


Сваког дана, и то у Хали 2, на програму ће бити по три представе, осим на Светог Николу када ће бити играна само једна представа, а улаз на ове програме биће бесплатан (уз бесплатан организовани градски превоз до Београдског сајма).


Тако ће радним данима од 11 часова бити извођене новогодишње позоришне представе за децу, и то 16. и 19. децембра Новогодишњи музички кабаре "Баш би било фино?" (Позориште "Добра земља"); 20. децембра "Снежана у Земљи патуљака" (Пан театар); 21. децембра "Новогодишњи сан Петра Пана" (Пан театар); 22. децембра "Мудро прасе у новогодишњој ноћи" (Пан театар); 23. децембра "Деда-Мразов новогодишњи концерт" (Маxимус арт); 26. и 27. децембра Новогодишњи музички кабаре "Баш би било фино?" (Позориште "Добра земља"); 28. децембра "Деда Мраз у задњи час" (Театар "Маска"); 29. децембра "Деда-Мразов новогодишњи концерт" (Маxимус арт) и 30. децембра "Деда Мраз у задњи час" (Театар "Маска").


Радним данима од 16 часова, деца, али и одрасли, моћи ће да уживају у новогодишњим музичким шоу програмима Леонтине и представама за децу Hapyy theatra, и то: 16, 22, 23. и 27. децембра "Две новогодишње јелке", а 21, 26, 28, 29. и 30. децембра "Чаробни колач".


Радним данима термин од 18 часова резервисан је за новогодишње музичко-сценске програме за децу, а суботом и недељом (17, 18, 24. и 25. децембар) од 11 и 18 часова сви ће моћи да присуствују музичко-сценским спектаклима са учешћем свима добро познатих гостију.


Миња Субота и солисти хора „Чаролија“ певају за вас


Тако ће већ првог дана Фестивала, у петак 16. децембра, свечани новогодишњи програм у 18 часова отворити Миња Субота и Леонтина; већ 17. децембра (субота) у 11 часова на програму је "Права ствар је новогодишњи дар" ("Арс лонга), а у 18 часова Новогодишњи балетски спектакл балетског студија "Амадеус" (води Миња Субота); у недељу 18. децембра термин од 11 часова резервисан је за Musical crew Christmas party (води Бода Нинковић), а од 18 часова за "Звездице певају за вас" (води Лазар Дубовац); 21. децембра у 18 часова на програму је "Новогодишња балетска кухиња" (води Миња Субота); 22. децембра у 18 часова Миња субота и солисти хора "Чаролија" певају за вас, а 23. децембра у 18 часова следи концерт Brass оркестра "Јуниор" "Кад труба свира срце нема мира"; 24. децембра (субота) у 11 часова на програму су "Новогодишњи плесни сусрети (води Миња Субота), а у 18 часова "Чаробни гласови ансамбла Вокал 5" (води Миња Субота); 25. децембра (недеља) у 11 часова следи Пеђолинов талент шоу, а у 18 часова Новогодишњи концерт хора ДКЦБ "Празнична симфонија"; 26. децембра у 18 часова Леонтина води "Новогодишњу балетску кухињу", 27. и 28. децембра у 18 часова на програму је новогодишњи шоу Леонтине и хора "Чаролија"; 29. децембра у 18 часова на програму је "Деда-Мразова радионица играчака" (Арс лонга), а последњег дана Фестивала, 30. децембра, у 18 часова почиње одбројавање до Нове године уз Мињу Суботу и "Вокал 5".


Забавни парк


Уз традиционални Забавни парк у монументалној Хали 1, са чудесним вртешкама, рингишпилима и другим најразноврснијим играоницама, уз Зелену оазу у Атријуму, где ће и млади и стари моћи да се друже са коњима и уживају у њиховој лепоти и врлинама, уз бројне друге садржаје изненађења, посетиоци ће моћи да се снабдеју и робом широке потрошње - од новогодишњих поклона и прехране до рачунара и беле технике.

 

Радно време Београдског новогодишње фестивала биће од 11 до 20 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 14 децембар 2016 12:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија