Кућа Добрих Вести

Login

Фестивал „Славагастро“ у Паласу

Оцените овај чланак
(3 гласова)

slavagastroБЕОГРАД – Фестивал Слава, вина, угоститељства и православља одржаће се 15. децембра у хотелу Палас.

 


Покровитељ фестивала је Министарство трговине, туризма и телекомуникација, a oрганизатор Међународни центар за развој туризма и угоститељства.


У оквиру догађаја биће одржан и округли сто на тему „Дуално образовање у угоститељству и туризму“ који ће почети у десет часова.


Такође, биће одржана и изборна скупштина Међународног центра за развој туризма и угоститељства, најавили су организатори.

Стручни део саветовања обухвата тренутно најактуелније теме из области угоститељства, које су углавном усмерене на унапређење угоститељско-туристичке понуде када је у питању национална кухиња, са посебним акцентом на безбедно-здраво конзумирање хране, славе и православље. Централна тема саветовања је „Српске славе у угоститељству“.


Циљ организатора манифестације је да окупи професионалце из света угоститељства, да подстакне и охрабри кулинаре, ресторатере и менаџере угоститељско-туристичких објеката, да прихвате изазов новог времена, да усвоје новине које доприносе подизању квалитета производа, бољој радној ефикасности и профитабилности и да спремно дочекају захтеве госта у времену које долази.


Позвани су ресторатери, винске куће-винарије, да узму учешће у овој манифестацији, јер је то јединствена прилика да се у овом изузетном термину, пред Новогодишње и Божићне празнике, као и пред зимску сезону окупи тако велики број професионалаца гастронома, ресторатера и менаџера, да успоставе чвршће контакте, да размене искуства, да се упознају са савременим трендовима и достигнућима у гастрономији и ресторатерству, створе нове пословне контакте и пријатељства, али и да користећи присуство акредитованих новинара, пред Новогодишње празнике промовишу и своје матичне куће.

                                                       slavagastro676767

 

Такмичари манифестације су ослобођени плаћања котизације.


Такође због великог интересовања у припреми је „Новогодишњи каталог SACEN препоручује најбоље за 2016“, чија ће промоција бити одржана за време манифестације. У каталогу биће представљена наша угоститељско туристичка предузећа, хотели, ресторани, мотели, услужне делатности угоститељства, као и сви они који им стоје на услузи омогућавајући њихово свакодневно пословање.


У каталогу ћете лако моћи да нађете све оно што је предмет Вашег интересовања.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 14 децембар 2016 15:04
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија