Кућа Добрих Вести

Login

Нови конкурс за превоз особа са инвалидитетом на Звездари

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kol.icadfdfdfБЕОГРАД - Комисија за превоз особа са инвалидитетом Општине Звездара донела је Одлуку  да распише нови годишњи конкурс за коришћење бесплатног превоза особа са инвалидитетом, са пребивалиштем/боравиштем на подручју општине Звездара у 2017.

 

Као и претходних година услуга се реализује на територији града Београда са циљем унапређења квалитета свакодневног живота и социјализације особа са инвалидитетом које имају пребивалиште односно боравиште на подручју Градске општине Звездара.


Лице које жели да користи услуге комби превоза пријављује своју потребу у прописаној форми Комисији за превоз особа са инвалидитетом током целог периода за који је Конкурс расписан.


Један корисник може да пријави више потреба и то највише две вожње у току једне недеље током године за коју је конкурс расписан.


Документација се предаје током целе текуће 2017. преко писарнице Управе Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77.


Уколико је особа којој је потребан превоз у наведеном периоду већ користила/о услугу превоза у претходној години а није било промена у адреси пребивалишта, медицинским налазима и др. од формалног значаја - подноси се само попуњен прописани захтев.


Листе корисника превоза утврђује се на основу критеријума прописаних одлуком општинске Комисије. 


Све информације, одлука и формулари налазе се на сајту ГО Звездара: www.zvezdara.org.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија