Кућа Добрих Вести

Login

Промоција спота за песму „Заувек“ Лене Ковачевић

Оцените овај чланак
(6 гласова)

oficijenastranicaБЕОГРАД - Лена Ковачевић, наша чувена џез-музичарка, композиторка и текстописац, одржала је промоцију свог спота за песму „Заувек“ у пријатном амбијенту Калемегданске терасе у Београду.

 

Спот је изашао у издању Меџик рекордса.

 

Лена је на промоцији истакла да по први пут сарађује са неким ко исто размишља као она.


Она је, између осталог, рекла да жели да из иностранства „мејн стрим“ пренесе и на наше подручје, на српски језик.

„Волим тај поп“, изјавила је Лена на промоцији свог спота.

 

„Поносна сам на идеју да смо започели нешто ново у Србији“, рекла је Лена.

 

На промоцији Лениног спота било је и много познатих личности које су пружиле подршку Лени и њеном раду, међу њима: Сања Илић („Балканика“), Владимир Марковић („Влада и Бајка“), Бранислав Лечић и многи други.

 

Ево и тог новог освежења у Ленином споту, уживајте:

 

 

Међу бројним гостима на промоцији били су и Сања Илић, Бранислав Лечић, Дивна Љубојевић, Владимир Марковић, Давор Јовановић, Никола Немешевић Немеш, и многи други.


Лена је први женски извођач са ових простора чији сингл је имао премијеру на радио станици у Америци. За песму „Заувек“, све званице су јој пожелеле ништа мањи успех, а с обзиром да је у плану и верзија песме на енглеском језику, пласман исте и на страна тржишта је загарантован.

 

Певачица и композитор Лена Ковачевић дипломирала је на престижном музичком конзерваторијуму у Амстердаму. Објавила је три албума за домаће тржиште. Њен музички стил одише јединственим спојем поп и џез музике. Албум "Добар дан за певање" објављен је 2009.године, захваљујући коме се нашла у једној од најпопуларнијих емисија Први Глас Србије у улози жирија, а затим албум "Сан" из 2013. који је проглашен за најбоље продавани албум целог региона. Албум "Џезери" рађен је у Њујорку и Београду и објављен је 2015. године као Ленин албум-омаж, посвећен Бајагиним песмама.


У 2016. години, у потпуно новом светлу, Лена Ковачевић се представља као кантаутор и композитор песме „Pick Up“ и по прву пут објављује сингл на енглеском језику.


Лена се сматра једним од најважнијих музичара нове генерације, каријеру је започела 2004. године турнејом са једним од најбољих оркестара у Холандији, наступала је на бројним фестивалима у Европи.


Она је једина особа из региона која је била гошћа на BRIT Awards 2017, додели британских музичких награда, у Лондону у О2 Арени.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 26 март 2017 23:12
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија