A+ A A-

Потписивање Меморандума о дуалном образовању између компаније Горење и Министарства просвете

Оцените овај чланак
(1 Глас)

GORENJEБЕОГРАД – Компанија Горење потписала је данас са Министарством просвете,  науке и технолошког развоја Меморандум о дуалном образовању у намери да улаже своје знање и ресурсе у развој студената стручних школа и факултета.

 

Догађај је рганизован у Управној згради компаније Горење (Булевар Милутина Миланковића 7).

 

У име Владе Републике Србије меморандум је потписао помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја Габријела Грујић, а у име компаније „Горење Србија“ генерални директор те компаније Станка Пејановић.

 

Чину потписивања присуствовао је председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж, као и директорка корпоративног универзитета Горење Ирена Водопивец.

 

Меморандумом се дефинишу партнерски односи, као основа за даље спровођење креирања и реализације програма ученичких и студентских пракси, формирање програма запошљавања у оквиру компаније Горење, креирање менторских програма, реализација заједничких радионица за ученике и студенте и остале активности.

 

 Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 08 децембар 2017 00:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани