Logo
Одштампајте ову страницу

Данијела и Жељко најбољи спортисти са инвалидитетом Београда

Оцените овај чланак
(1 Глас)

najboljadanijelaБЕОГРАД - У организацији Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда, на свечаности у Старом двору проглашени су најбољи спортисти са инвалидитетом Београда за 2017. годину.

 

Уз присуство низа угледних спортиста и спортских радника, представника бројних клубова, организација особа са инвалидитетом и спортских удружења, Скупштине града и других институција, истакнути су значајни резултати које припадника ове популације остварују на спортском плану,и који су из године у годину све запаженији праћени у исто време и масовнијим укључивањем суграђана у ову сферу живота као и опредељење заједнице да стално ради на побољшању услова за рад и положаја у друштву, објавила је општина Звездара.

 

Овом приликом проглашени су и најбољи спортисти, спортски колективи и тренери за ову годину и док је епитет најбољег клуба понео Атлетски клуб „Погледи“ за најбоље спортисте су проглашени Данијела Јовановић која је својим резултатима у бициклизму додала и успехе у теквондоу, дој је међу спортистима најбољи Жељко Димитријевић који је звању Олимпијског победника додао и титулу Светскок првака у бацању чуња – иначе, њих двоје су били најбољи спортисти нашег града и за претхпдну годину.

                                        najboljizeljko

 

Уручена су признања и колективима и појединцима који су посебно допринели развоју спорта и унапређивању положаја особа са инвалидитетом, а међу добитницима су поред осталих Секретаријат за социјалну заштити и Секретаријат за спорт и омладину Скупштине Града, Канцеларија УНИЦЕФ за Србију, као и специјалне школе - за оштећене слухом „Стефан Дечански“ и оштећене видом „Вељко Рамадановић“, установе које ове године иначе обележавају 120 и 100 година рада.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 30 децембар 2017 22:15
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015