Кућа Добрих Вести

Login

Исплови, забаци, улови - да ти сви завиде

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ISPLOVIYZABACIULOVI45454545БЕОГРАД - У сусрет Ускрсу, јубиларни, 40. Међународни сајам наутике, лова и риболова биће одржан од 3. до 7. априла 2018. године.

 

Ова специјализована манифестација за пловила свих врста, опрему за лов и риболов, спортове на води и роњење, наутичку, камп и оутдор опрему, спремна је да се прикаже у свом најраскошнијем и најпространијем издању до сада.

 

То значи да ће на свим оним глисерима, јахтама, једрилицама, чамцима, скутерима, бродским и ванбродским моторима, опреми за спортове на води, школама једрења, чартерима, наутичком туризму и другим летњим "воденим" задовољствима, којима ће на располагање бити стављене огромне хале 1 и 4 Београдског сајма, али и отворени простор између хала и реке Саве, моћи да нам позавиде и светски познате морске марине и туристичке дестинације.

 

Ипак, значајан део излагачког програма прилагођен је и љубитељима Саве, Дунава и осталих сегмената нама доступније "речне наутике".

 

Под активистичким слоганом "Исплови, забаци, улови", посетиоци ће моћи да искористе и традиционалну берзу половних пловила, онима који то воле биће представљене познате регате, сплаварења и остали водни потенцијали Србије, а подразумева се да је све зачињено неизоставним еколошким и безбедносним темама у вези са водом.

 

Учешће на манифестацији најавило је више од 80 излагача са око 100 пловила. Међу њима су и представници најпопуларнијих домаћих и светских брендова, укључујући и оне најреномираније у сектору ексклузивних пловила, као што су Monterey 378, Cranchi 30, Bavaria 29, Beneteau Antares 30S, See Ray, Jeanneau, Sealver...

 

                       SLSLSSLLSLSLSLSLSLLS

 

Да манифестација постаје све интересантнија на међународном плану потврђује учешће "премијерних" излагача из Италије и Турске, Словеније, Хрватске и Црне Горе. Поред сталних излагача као што су CTC Unit, Goga YCI, Inteh-V i drugi, pojaviće se i neki novi kao što su Efel Motors, Focus, AS Labruna, ENC Star Trade итд.

 

Комплетан наутички програм - од јахти и глисера, преко бродских и ванбродских мотора, до наутичке и остале опреме за спортове на води - биће смештен у хали 1.

 

Посебан акцент је стављен на лов и риболов, код којих је експанзија сваке године све уочљивија. У овом сегменту, који једни сматрају хобијем а други спортом, дистрибутери представљају ловачко наоружање, муницију и конфекцију, те штапове за пецање и сав други риболовачки прибор. Посетиоци које више него други занима овај сегмент сајамског излагачког програма, своју задовољштину наћи ће у хали 4 Београдског сајма. А тамо ће их, поред осталих сачекати брендови као што су Canona, Capriolo, Trofej, Eurofish, Travar и многи други.

                                

Већ по традицији, богат пратећи програм - стручна предавања (посвећена могућностима наутичке привреде, изградњи мреже марина, привезишта и пратеће инфраструктуре), промоције, демонстрације, радионице, изложбе, релевантна наутичка литература - једно је од основних обележја Сајма наутике, лова и риболова. Значајан стручни програм опет ће имати Машински факултет, односно тамошња Катедра за бродоградњу, као и Музеј афричке уметности са новим изложбама. Оружари најављују и виртуелно стрелиште, за љубитеље овог сајамског сегмента.

 

Посебна погодност је чињеница да се Сајам наутике, лова и риболова одржава у исто време када и Сајам хортикултуре, па ће посетиоци у овом сајамском "ускршњем пакету" моћи додатно да уживају.

 

Радно време сајма биће од 10 до 19 часова, а последњег дана трајања сајма, 7. априла, од 10 до 18 часова.

 

Цена појединачне улазнице је 300 динара, групне 200, а паркинга 100 динара по сату.

 

 

 

Извор: Кућа добрих вести/Београдски сајам


Последњи пут измењено среда, 28 март 2018 13:19

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија