Кућа Добрих Вести

Login

Лесковац позива да се јавите на конкурс “Радимо за бољу будућност деце“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

esfdfdf987878Град Лесковац расписао је јавни позив за учешће у Програму обуке за започињање бизниса/унапређење пословања и доделу бесповратних средстава младим брачним паровима, младим мајкама и женама (старости 18 до 35 година) у оквиру пројекта „Радимо за бољу будућност деце“.

 

Пројекат „Радимо за бољу будућност деце“ финансира Кабинет министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику Републике Србије. Град Лесковац суфинансира и спроводи у оквиру Програма подршке спровођењу мера популационе политике у Републици Србији – меру усклађивања рада и родитељства.

 

Циљ мере је побољшање квалитета живота, као једном од неопходних услова за рехабилитацију рађања и родитељства кроз развој и промоцију предузетничког духа и постицање предузетништва код незапослених, младих брачних парова, младих мајки и жена (старости од 18 до 35) као и пружање подршке пословању и развоју новоснованим и постојећим микро, малим и средњим предузећима и предузетницима и пољопоривредним газдинствима.

 

Пројекат ће пружањем нефинансијске и финансијске помоћи подржати самозапошљавање и запошљавање циљних група кроз едукацију о покретању и вођењу посла, у виду обука за започињање и унапређења бизниса, такмичење за најбољи бизнис план, бесповратну помоћ за финансирање најбољих бизнис планова, менторинг за новосноване и постојеће привредне субјекте.

 

Рок за доставу пријава за учешће у обуци за започињање бизниса је 15.август 2018.године до 14:00 часова.

 

О детаљима и условима позива можете наћи на званичном сајту Града или путем ОВОГ линка.

 

Извор: Југмедија/Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 06 август 2018 13:45

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија