Logo
Одштампајте ову страницу

Баш све што треба да знате када тражите посао

Оцените овај чланак
(1 Глас)

carriererere43434343Бесплатна радионица „Баш све што треба да знате када тражите посао” одржаће се у суботу, 9. фебруара, од 11 часова у организацији Центра за развој каријере Линк групе.

 

Завршили сте школовање или праксу, изгубили посао и желите да пронађете нови, али не знате одакле да почнете и шта је заиста битно када тражите посао. Велики број младих људи се данас сусреће са сличним проблемима када је тражење посла у питању. Како да направим добар ЦВ? Како да направим добро мотивационо писмо? Како да се понашам на интервјуу? Шта ако ме одбију? Ово су теме које су популарне и широко доступне али, нажалост, информације које добијамо често могу бити непотпуне и погрешне.

 

На овој радионици добићете корисне смернице и савете о томе како да приступите процесу тражења посла, без обзира на то да ли имате богато радно искуство или га немате уопште. Кроз поделу улога имаћете прилику да искусите како је то бити на интервјуу, шта може и шта сме регрутер да вас пита, као и шта ви можете да питате њега.

 

На радионици ћете сазнати – све оно што будете желели да знате.

 

Теме:

   како да приступите процесу тражења посла;

   како да направите добар ЦВ и мотивационо писмо;

   који су канали које можете користити при тражењу посла;

   шта је то пословни бонтон и како да га примените;

   припрема за интервју.

 

Искуство професионалаца

 

Дуња Јанковић иза себе има вишегодишње искуство у раду са младима, са којима је сарађивала не само као предавач на факултету већ и као психолог и водитељ радионица, тренинга и семинара. Основне и мастер студије психологије завршила је на Филозофском факултету у Београду, док је широко искуство стекла на бројним програмима едукације на тему личног развоја младих, на пројектима владиних и невладиних организација. Иза себе има искуство у раду у области људских ресурса, које користи у раду са младима и њиховом каријерном развоју. Тренутно ради као саветник за помоћ у учењу у компанији ЛИНК гроуп и едукује се у области психотерапије.

 

Милица Деветаковић је своја прва искуства у сектору људских ресурса стекла на завршној години факултета, и од тада је учествовала у организацији многобројних обука и пракси. Основне и мастер студије политикологије завршила је на Факултету политичких наука у Београду, док је искуство у раду са младим људима стицала на тренинзима и едукацијама у организацији факултета, студентских организација и Града Београда. Тренутно ради у Центру за развој каријере компаније ЛИНК гроуп, где кроз свакодневну комуникацију помаже младим људима да на успешан начин развију све вештине неопходне за њихов лични и професионални развој. Један је и од организатора највећег сајма запошљавања – ЛИНК2јоб, као и многобројих семинара и радионица.

 

Ко може да се пријави?

 

Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете радионици, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање радионици можете се пријавити до петка, 8. фебруара, до 11 часова. Пријавите се кликом на OВАЈ линк.

 

Где и када?

 

Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНК гроуп (Цара Душана 34, Земун), 9. фебруара, са почетком у 11 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 04 фебруар 2019 15:26
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015