Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за сарадника РНИДС

Оцените овај чланак
(1 Глас)

konkurszaposaooooo4545454Фондација "Регистар националног интернет домена Србије" (РНИДС) расписала је конкурс за позицију: Сарадник за опште и административне послове.

 

Сарадник би требало да води канцеларијско и архивско пословање и одговара за њихову тачност и ажурност, евиденције за унутрашње потребе органа РНИДС-а и стара се о објављивању докумената који се јавно објављују, пружа логистичку подршку опште намене као што је организација путовања, резервације, издавање путних налога, прикупљање извештаја.

 

Ту су још и обавеза формирања календара догађаја од значаја за делатност РНИДС-а и одговара за његову ажурност и учествује по потреби, као подршка, у организацији догађаја као и други општи административни послови.

 

Потребне квалификације за овај посао су: средње стручно образовање, уз завршену пословну обуку из области канцеларијског пословања, управљања документацијом и слично, знање енглеског језика на нивоу B2 Заједничког европског оквира за језике Савета Европе као и самостално коришћење рачунарских програма за обраду текста, прорачуне, израду презентација и е-комуникацију (Microsoft Office).

 

Пожељно је искуство на пословима обављања административних и канцеларијских послова од минимум годину дана.

 

Ако испуњавате наведене услове, посетите страницу за пријаву компаније Infostud. Конкурс ће бити отворен до 5. 6. 2019.

 

Извор: Кућа добрих вести/РНИДС


Последњи пут измењено четвртак, 23 мај 2019 15:35

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија