Logo
Одштампајте ову страницу

Позив послодавцима за пријем приправника

Оцените овај чланак
(3 гласова)

gradnovisadНОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић расписао је јавни позив послодавцима за учешће у програму стручног оспособљавања и запошљавања приправника на територији Града у 2013. години, објављено је на званичној интернет презентацији Града Новог Сада.


Акционим планом запошљавања Града Новог Сада за ову годину предвиђено је подстицање запошљавања младих финансирањем програма приправника на територији Новог Сада, а средства за реализацију ове мере обезбеђена су у буџету Града.

Обезбеђена средства за 93 приправника

Износ тих средстава је 40.176.000 динара намењених за стручно оспособљавање и запошљавање 93 приправника са најмање четворогодишњим високим образовањем I i II степена, у трајању од 12 месеци. Средства су предвиђена за зараде приправника са припадајућим порезом и доприносима за обавезно социјално осигурање, у месечном износу од 36.000 динара.
На јавном позиву могу да учествују послодавци чије је седиште на територији Града, послодавци који редовно уплаћују порез и доприносе за обавезно социјално осигурање и који су солвентни, док незапослена лица треба да су на евиденцији Националне службе за запошљавање у Новом Саду, да активно траже посао и да први пут заснивају радни однос.
Јавни позив објављен је 6. марта на сајту Града Новог Сада "www.novisad.rs " и на огласној табли Националне службе за запошљавање – Филијала Нови Сад, а отворен је 15 дана.

Извор:Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 12 март 2013 13:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015