Кућа Добрих Вести

Login

Позив студентима за обављање стручне праксе у предузећима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

praksaБЕОГРАД - Универзитет у Београду и Градска Управа града Београда позивају студенте Универзитета у Београду, Универзитета Уметности и студенте Високе туристичке, Високе електротехничке и Високе хотелијерске школе да се укључе у програм Универзитетске радне праксе.

Конкурс је отворен од данас - 18. марта до 8. априла 2013. године, а интегрални текст Конкурса за учешће у програму Универзитетске радне праксе можете видети на линку: razvojkarijere.bg.ac.rs.

 

Радно искуство добиће 268 студената завршних година и апсолвената

 

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду спроводи овај програм већ четврту годину за редом и студенти имају прилику да по јединственом моделу обављају стручну праксу у јавним и јавним комуналним предузећима, организационим јединицама Градске управе, установама културе и градским општинама, објављено је на сајту Града Београда.

Ове године прилику да стекне радно искуство кроз овај програм добиће 268 студената завршних година и апсолвената различитих образовних профила.

 

Пракса почиње крајем маја ове године

 

У програму БГ ПРАКСЕ 2013 учествује 22 градска предузећа, 12 секретаријата и служби Градске управе, 6 установа културе и 10 градских општина града Београда.

БГ ПРАКСА 2013 почиње крајем маја 2013. године. Студентима на пракси биће обезбеђени маркица за превоз и топли оброк и у току трајања праксе неће имати трошкове те врсте. Пракса ће трајати четири месеца, а студенти ће имати непосредно одређеног ментора, који ће им бити на располагању током целог циклуса праксе.

Погледајте ВОДИЧ кроз конкурс за кандидате / позиције по факултетима

У овом Водичу можете пронаћи све позиције из конкурса које су ради лакше оријентације груписане по факултетима и линковане са страницама које садрже детаљан опис сваке позиције, услове које треба да испуњавате и формулар за пријављивање: razvojkarijere.bg.ac.rs

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 19 март 2013 09:57
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија