Кућа Добрих Вести

Login

Академски дан на Е-трговини

Оцените овај чланак
(2 гласова)

akademciПАЛИЋ - Други дан 13. међународне конференције о електронској трговини и електронском пословању, који траје до 26. априла, обележиће данас, поред редовног програма, и Академски дан посвећен студентима из целе Србије.

“Академски дан је сегмент конференције који пружа прилику студентима - који се баве електронским пословањем, а на вишим школама и факултетима су, да представе своје радове у тој области. Програмски одбор одабаре најбоље радове, и онда студенти имају прилику да их представе у оквиру програма конференције, у посебној сесији. То је уједно и прилика да привредници који дођу на конференцију чују радове неких студената, што значи да они имају шансе да се прикажу на најбољи начин будућим, потенцијалним послодавцима, нагласио је Ђурић. То су студенти различитих школа широм Србије, од Више школе у Ваљеву, затим студенти из Ниша, Новог Сада, Београда, Суботице.

Бесплатна котизација и представљање радова студената

Обезбеђена је бесплатна котизација за 50 до 100 студената који се јаве за тај дан, те они на Академски дан у оквиру Е-трговине, могу да присуствују комплетном програму конференције, предочио је Ђурић. Програмски одбор, иначе, бира радове, по пријему свих, на основу теме, актуелности, на основу тога како је сам рад написан, студенти морају у одређеном формат да шаљу комплетан рад, прво пошаљу апстракт, након тога се по прегледу одаберу теме које су интересантне, онда пошаљу комплетне радове па се доноси одлука и бира се од тридесетак радова 7 до 10.“ Програм Академског дана, који се одржава у сали 2 Мале гостионице на Палићу, можете видети овде.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 25 април 2013 13:52
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија