Кућа Добрих Вести

Login

Програм "4 business 4 you"

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ideaБЕОГРАД - Компанија „Идеа“ осмислила је програм „4 business 4 you" који пружа младим талентима прилику да прошире стручна знања кроз суочавање са реалним пословним проблемима и могућим начинима њиховог превазилажења.

За учешће могу да се пријаве апсолвенти, мастер студенти и дипломци економског усмерења.
Пројекат "4 business 4 you"", у реализацији компаније ИДЕА, представља начин стварања будућег кадра за четири кључна бизнис сектора те компаније - велепродају, малопродају, трговину и маркетинг, са нагласком на њиховој међузависности.
Компанија „Идеа“ ће учесницима програма понудити уговор о заснивању радног односа на одређено време. Програм је подељен у четири квартала, трајања по три месеца, при чему ће се учесници програма ротирати тако да у сваком бизнис сектору ради једна особа.
У складу са тим, уговор ће бити продужаван у периоду од годину дана након свака три месеца.
Ко може да се пријави и како?
Могу да се пријаве млади људи економског усмерења, који имају статус апсолвента, дипломираног студента VII степена, мастер студента или свршеног мастер студента. Пријава се врши онлајн путем, попуњавањем пријавног формулара ОВДЕ.
Рок за пријаву је 30. новембар 2013. године.
Више детаља о програму, начину пријаве и селекције кандидата и одговори на друга често постављања питања налазе се ОВДЕ

За додатне информације можете се обратити Служби селекције и развоја каријере компаније „Идеа“ на број телефона 011/2202-768.

                                                                                     Извор: Кућа добрих вести/Канцеларија за младе


Последњи пут измењено уторак, 19 новембар 2013 22:40
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија