Кућа Добрих Вести

Login

Упитник за младе

Оцените овај чланак
(3 гласова)

upitnikkkkБЕОГРАД - Градски центар за социјално предузетништво Београда започео је мапирање својих корисника ради израде плана за запошљавање и социјално предузетништво младих из рањивих група са територије града Београда.

Градски центар је позвао младе да попуне овај упитник како би боље разумео њихове потребе.

Упитник је намењен омладини без родитељског старања, младима са инвалидитетом, лицима која су била на издржању казне затвора, жртвама трговине људима, злостављања, занемаривања, насиља и експлоатације, интерно избеглим и расељеним лицима, етничким мањинама.

Анкета садржи и питања о степену стручне спреме, радном искуству, разлозима незапослености, учешћу у обукама, волонтирању, као и опцију да ли особа која попуњава упитник ради непријављено, у сивој економији или у оквиру неког пољопривредног газдинства.
Упитник би требало да попуне млади смештени у Домовима у Београду и хранитељским породицама као што су Дом Моша Пијаде, Устаничка 19, Дом Јован Јовановић Змај, Браће Јерковић 119, Дом Дринка Павловић, Косте Главинића 14, Дом за средњошколце и студенте, Звечанска 52, Стационар, Звечанска 7, Завод за васпитање деце и омладине Београд, Булевар Ослобођења 219.

Питања ће се односити и на жељу анктеираних да покрену сопствени посао као и на то да ли имају било какву пословну идеју.
Пријавите се и попуните упитник ОВДЕ.

Можда ће то управо бити Ваш први корак ка самозапошљавању и отпочињању сопственог бизниса  у чему имате безрезервну подршку Куће добрих вести.

                                                                                                                         Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 22 новембар 2013 00:10
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија