A+ A A-

Покрени своју будућност и придружи се младим лидерима

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Untitled-1БЕОГРАД - Студентска организација AIESEC по други пут ове године организује пројекат под називом “Enter your future” у трајању од пет недеља. Према речима организатора, идеја пројекта је да средњошколцима и ученицима седмог и осмог  разреда основних школа подигне свест о неформалном образовању и подстакне их да улажу у себе и шире своја знања и видике.

Пројекат ће почети почетком јуна, и конципиран је тако да средњошколци и ученици основних школа учествују у интерактивним и едукативним радионицама  са студентима - волонтерима из иностранства.

Тимским радом, интернационалним окружењем и креативним активностима које покривају кључне теме, учесници пројекта добијају прилику да развију комуникационе и лидерске вештине и прошире мрежу пријатеља.

Сертификати за учеснике

За ученике основних школа планиране су језичке радионице које имају за циљ упознавање културе одакле инострани студент волонтер долази као и стварање жеље за учењем новог страног језика.
Средњошколцима су намењене едукације које се тичу пре свега информатичке писмености. На крају пројекта, учесници ће добити сертификате о одслушаним едукација и стеченим вештинама.

Ово је идеална прилика за све ученике основних и средњих школа који желе да улажу у своје образовање и додатно се информишу о стварима које су им неопходне за лични и професионални развој.

Сви заинтересовани могу попунити пријаву на следећем ЛИНКУ.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у више од 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 13 јун 2014 12:27
Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани