Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатне радионице за зимски распуст

Оцените овај чланак
(1 Глас)

filcanjeeeeeБЕОГРАД - Културни центар „Чукарица” је за ученике осмих разреда и средњих школа, који нигде не путују током зимског распуста, припремио бесплатне радионице које ће се одржати од 12. до 17. јануара. 

 

Радионица „Мала школа филцања” одржаће се од 13. до 17. јануара од 10 до 13 часова и на њој ће полазници моћи да се упознају са историјом технике филцања, њеном заступљеношћу у ликовној и примењеној уметности, као и са дизајном, креирањем слика, капи и торби.


„Радионица новинарства и креативног писања” одржаће се од 12. до 16. јануара од 10 до 13 часова. Ова радионица биће реализована кроз разговоре, предавања, вежбе, писање новинарских текстова, уз проверу и подизање афинитета према новинарству код полазника.


Радионица „Мода и костими кроз време” одржаће се од 12. до 16. јануара од 12 до 17 часова. Као и претходне две, биће реализована кроз теорију и праксу . Током теоретског дела, полазници радионица имаће могућност да се боље упознају са развојем одевања кроз време, док ће се током практичног дела бавити цртањем фигура у покрету, креирањем одевних предмета са освртом на време које је обрађивано у теоретском делу.


Заинтересовани се могу пријавити на број телефона 3552-678.


Програм подржава Секретаријат за спорт и омладину.

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 06 јануар 2015 21:03
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија